Nieuws

Uitslagen NK U16 en U14

Op 24 en 25 februari vond de  Nationale U16 & U14  Indoor plaats. Er namen in totaal 1268 C&D junioren deel aan deze wedstrijd. AAC was beide dagen goed vertegenwoordigd. De atleten wisten onder begeleiding van Corinne, Hein en Niels mooie prestaties te behalen.

Op zaterdag kwamen de volgende atleten in actie:
Ishant, Jaron, Kevin, Lennox, Marika, Quinten, Senna en Siem.

Hieronder een aantal hoogtepunten van zaterdag:

U13
Kevin werd 1ste met verspringen.Hij sprong 4,62.
Quinten had geen podium plaats voor hoogspringen maar sprong wel 1,40 (PR) en met kogelstoten wierp hij 7,63 (PR).
Ishant liep op de 60 een PR, 8,74.
Marika liep op de 60mH 12,03 (PR).
Senna zat met een mooie tijd van 21,98 (PR)  voor de 150m op de hot seat om door te gaan naar de finale, maar tijdens de laatste serie was er toch een atlete die net iets sneller was. Voor kogelstoten wierp ze 9,18 (PR)

U14
Jaron werd 1ste op de 60m met een razendsnelle tijd van 8,00(PR).
Ook voor de 150m wist Jaron een podium plaats te behalen, hij werd 2de.
Siem en Lennox behaalden zowel de halve finales als de finales maar wisten helaas geen plek op het podium te bemachtigen. Wel wist Siem tijdens de 60mH een snelle tijd van 9,89 (PR en tevens clubrecord) te behalen.

Op zondag kwamen de volgende atleten in actie:
Amber, Kaatje, Liv, Nicky, Omara Selma & Youssra

Hieronder een aantal hoogtepunten van zondag:

U16
Kaatje wist voor al haar onderdelen en PR te behalen.

Omara werd 1ste bij verspringen. Zij sprong 5,34.

U15
Amber en Liv liepen beide op de 800m een PR.
Youssra wist zich te kwalificeren voor de halve finale van de 60m.
Nicky wierp met kogelstoten 5,14

Voor alle resultaten kunt u op de volgende link klikken:

Nationale Indoor U16 & U14 - AAC resultaten

Wij zijn trots op onze atleten! Het is mooi om te zien hoe zij elkaar steunen en aanmoedigen. Doe jij nog niet mee aan wedstrijden, maar lijkt het je wel leuk? Meld je dan aan bij je trainer.