Clubkampioenschappen

Klik hier voor het chronoloog

Op zondag 6 oktober 2019 wordt het baanseizoen afgesloten met de AAC Clubkampioenschappen. De wedstrijd is voor alle leeftijdscategorieën.

Pupillen
Alle pupillen doen een vierkamp, met daarin een sprint-, werp-, spring- en loopnummer. De beste drie onderdelen tellen mee voor het eindklassement (klassement per categorie).

Ouders/verzorgers van pupillen kunnen meedoen aan dezelfde vierkamp als de pupillen. Ouder en pupil vormen samen een vierkamp TEAM. De behaalde punten van het team tellen mee in het familie klassement. Per kind kunnen meerdere ouders/verzorgers meedoen aan de vierkamp, de beste ouder/verzorger telt mee voor het klassement. Een ouder/verzorger kan maar bij één kind worden ingeschreven.

Inschrijven kan via: pupillen@aacamsterdam.nl


Junioren/senioren/masters
Alle junioren en senioren doen gezamenlijk een meerkamp.
Je kunt voor 7 onderdelen inschrijven, of er (minimaal) 4 uitkiezen. Er mag 1 sprintonderdeel en 1 lang werponderdeel worden gekozen.
De beste 4 onderdelen tellen mee voor het eindklassement (klassement per leeftijdscategorie)
Bepaal dus zelf hoe je meerkamp eruit ziet!

3000m

Als je niet wilt meedoen aan de meerkamp, kun je deelnemen aan een 3000m op de baan. Ga de strijd aan tegen de klok en doe mee!Inschrijven voor de meerkamp of de 3000m kan via: www.atletiek.nu


We sluiten de dag traditioneel af met een 'aangekleed patatje' in de kantine.

Adres

Baan: Willinklaan 7
1067 SL Amsterdam
Kantine 020-6115040
KvK 40538624
Terug naar boven