U bent hier: Home › Nieuws › Bestuursmeldingen

Bestuursmeldingen

AAC vanaf 1 januari rookvrij!
   (25-12-2018)

Zien roken, doet roken. 
Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid.
Vanaf 1 januari 2019 is het gehele terrein van onze atletiekvereniging AAC, de kantine en dus ook het terras van de kantine, rookvrij! 
Iedereen is en blijft welkom bij AAC, ook rokers! We vragen rokers om nergens op het terrein te roken. Helpt u mee?
Lees meer op rokeninfo.nl

(Terug naar boven)


Bestuursleden
   (25-12-2018)

Het bestuur bestaat nu uit vier leden. Om alle taken binnen het bestuur goed te kunnen blijven uitvoeren, is het bestuur dringend op zoek naar versterking. Wij zoeken daarom enthousiaste mensen voor de functies van:

  • Penningmeester(gelukkig heeft iemand zich aangemeld en wordt nu ingewerkt) Andere openstaande functies staan nog altijd open, dus meldt u aan
  • Secretaris.
  • Bestuurslid algemeen.
  • Wedstrijdsecretaris A/B junioren ( vanaf 1 november 2018 wordt deze functie ingevuld door Dmitry Beugelink) Ria hartelijk dank voor al je inzet hierbij, Dmitry fijn dat je dit gaat doen
  • De functie van Dmitry (bedankt) bij WS CD wordt overgenomen door Xander van Uffelen, hartelijk welkom en veel plezier in deze functie, dit zal hij samen met Wies Kooter doen.
  • Vanaf 1 november a.s. is AAC op zoek naar een WS pupillen, meldt u aan.Gelukkig is deze taak ook ingevuld.

Hou je van sport en vind je het belangrijk om in een gezellige ambiance een bijdrage te leveren aan de club, dan is dit iets voor jou.

Voor meer informatie, bel of mail:

Steven Kempkes: voorzitter op 06 36344662 of voorzitter@aacamsterdam.nl

(Terug naar boven)

 

 
 
 
   
 
 
   
 

Ogenblik a.u.b. ...