U bent hier: Home › Training › Trainingsfaciliteiten

Trainingsfaciliteiten


Atletiekbaan

AAC traint op sportpark Ookmeer op een mooie achtlaans atletiekbaan. Deze atletiekbaan is geschikt voor trainingen en nationale wedstrijden. Direct naast de baan staat het clubgebouw van AAC met daarin materiaalopslag, krachtruimte en een zeer ruime kantine.

Krachtruimte
Op de begane grond van het clubgebouw heeft AAC de beschikking over een modern ingerichte krachtruime. In deze krachtruimte zijn drie platforms voor het uitvoeren van oefeningen met losse halters, staat krachtapparatuur voor het trainen van de belangrijkste individuele spiergroepen en zijn losse materialen als steps, ballen en handhalters aanwezig. De krachtruimte wordt gebruikt voor groepstrainingen (bijvoorbeeld circuittraining door wedstrijdatleten, of ouderenkrachtsport) en door individuele wedstrijdatleten op een trainingsschema (als aanvulling op de reguliere groepstrainingen).

 
Indooraccommodatie
Naast de atletiekbaan is sportcentrum Ookmeer gelegen. In dit sportcentrum ligt een indooratletiekbaan die geschikt is voor het trainen van bijna alle onderdelen; ook kunnen er wedstrijden worden georganiseerd in de springnummers, kogelstoten en sprint (tot 60m). Gedurende de wintermaanden trainen alle jeugdgroepen van AAC éénmaal per week in deze hal; de oudere wedstrijdatleten van AAC kunnen hier in de wintermaanden meerdere keren per week terecht.

 
 
 
   
 
 
   
 

Ogenblik a.u.b. ...