U bent hier: Home › Vereniging › Lidmaatschap › Lidsoorten

Lidmaatschapsvormen

Wedstrijdatleet
Het meest gebruikelijke lidmaatschap (en verplicht voor jeugdleden tot en met 19 jaar) is die van de Wedstrijdatleet. Daarmee ben je verzekerd van algemene baanatletiektrainingen en/of algemene hardlooptraining en kun je, indien gewenst en geselecteerd, aan specialisatietrainingen deelnemen. Bovendien kun je, na goedkeuring van de trainer, tijdens alle avondtrainingsuren van AAC gebruik maken van de krachtruimte. Ook midden- en lange afstandslopers worden lid als Wedstrijdatleet. Nogmaals: jeugdleden worden ALTIJD lid als Wedstrijdatleet.
Nieuwsgierig? Je kunt vier weken gratis meetrainen!
Ben je geboren vóór 2004, kom dan langs bij de algemene trainingsgroep op dinsdagavond om 19:00 uur (atletiekbaan) of vrijdagavond om 18:30 uur (Sportcentrum Ookmeer). Als je meer geinteresseerd bent in hardlopen, dan kun je langskomen op een maandag- of woensdagavond om 19:00 uur op de atletiekbaan.
JEUGDLEDEN, geboren in 2003-2006, zijn welkom op maandag- of woensdagavond om 19:00 uur op de atletiekbaan.
JEUGDLEDEN, geboren in 2006-2011, zijn welkom op maandag- of woensdagavond om 18:00 uur op de atletiekbaan.


Recreant
Als senior kun je ook als Recreant lid worden: je ziet dan af van de wedstrijdlicentie van de Atletiekunie. Je hebt verder dezelfde algemene baanatletiektraining en/of algemene hardlooptraining en dezelfde mogelijkheid tot gebruikmaken van de krachtruimte.
Nieuwsgierig? Je kunt vier weken gratis  meetrainen, kom dan op een maandag- of woensdagavond om 19:00 uur naar de atletiekbaan als je denkt dat hardlopen iets voor je is. Als je meer geinteresseerd bent in baanatletiek, dan kun je langskomen bij de algemene trainingsgroep op dinsdagavond om 19:00 uur (atletiekbaan) of vrijdagavond om 18:30 uur (Sportcentrum Ookmeer).

Loperslidmaatschap
Als je je toelegt op hardlopen en alleen éénmaal per week deelneemt aan de algemene hardlooptrainingen (dus NIET de specialisatietrainingen van bijvoorbeeld Bram Wassenaar en Frans Thuijs) dan kun je ook een Loperslidmaatschap kiezen. Dat is goedkoper, maar geeft dan ook alleen eenmaal per week toegang tot de algemene hardlooptraining en niet tot andere trainingen of faciliteiten zoals de krachtruimte. Het Loperslidmaatschap is er zowel met als zonder wedstrijdlicentie.
Nieuwsgierig? Je kunt vier weken gratis meetrainen, kom dan op een maandag- of woensdagavond om 19:00 uur naar de atletiekbaan.

Activiteiten en lidmaatschappen voor ouderen
AAC heeft ook groepen voor de atleet-op-leeftijd.
Op dinsdagochtend is er een groep voor dames die eens per week gepast willen bewegen en daarna gezellig een kopje koffie drinken.
Nieuwsgierig? Je kunt altijd een proeftraining meedoen, kom dan op een dinsdagochtend om 10:00 naar de atletiekbaan.

 Heb je nog vragen over lidmaatschapsvormen, mail dan naar de ledenadministratie.

Contributie

Klik hier voor de contributietabel.


Clubkleding
Let erop dat je ook kosten zult maken voor clubkleding. Klik hier voor meer informatie.
 
 
 
   
 
 
   
 

Ogenblik a.u.b. ...