U bent hier: Home › Nieuws › Actueel

Het nieuwsoverzicht

Jeugdnieuws: Youssra Errachidi en Hidde van Hekezen in finalewedstrijd pupillencompetitie
   (19-09-2018)

Door goede meerkamp prestaties in de wedstrijden van de pupillen competitie mochten Youssra en Hidde meedoen aan de finale. Hidde stond na drie wedstrijden op de 9de plek.


Voor Youssra begon de dag met balwerpen. In haar 2de poging wierp ze de bal naar 18.46 meter, een meter verder dan haar PR. Op de 40 meter sprintte Youssra naar 7.20 sec, nog niet eerder was Youssra zo snel op deze afstand. Bovendien was dit de 3de tijd van alle 44 deelnemende meisjes! Bij het verspringen sprong Youssra 3.05 meter. Daarmee bleef ze slechts 3 cm verwijderd van haar beste prestatie. Opgeteld leverde deze mooie prestaties Youssra een totaal op van 1131 punten. Daarmee is Youssra op de 6de plek geëindigd, een prachtige prestatie. Van harte gefeliciteerd Youssra!

Zoals wel vaker had Hidde deze dag eerst een voetbalwedstrijd. Helaas kwam hij daar niet helemaal ongeschonden uit en begon hij met een pijnlijke knie aan de finalewedstrijd. Bij het kogelstoten behaalde Hidde met een afstand van 7.72 meter een PR. Bij het hoogspringen werd duidelijk dat zijn techniek meer trainingsuren nodig heeft. Met een hoogte van 1.10 meter bleef hij ruim onder zijn eigen beste prestatie. Na een bezoek aan de EHBO besloot Hidde om zijn pijnlijke knie niet verder te forceren en de 60 meter sprint niet te lopen.

 
 
 
   
 
 
   
 

Ogenblik a.u.b. ...