Nieuws

2e Competitie B junioren

In Woerden vond zondag de 2e wedstrijd van de B competitie plaats. Helaas lukte het niet een meisjesploeg op de been te brengen en hadden de jongens geen 1500m loper. Desondanks eindigden de jongens na twee wedstrijden landelijk op de 23e plaats. Er deden 86 ploegen mee.
Winjaris Windster verbeterde zijn pr op hoog vorige week naar 1.80m, nu sprong hij al weer hoger. Hij won met 1.85m. Sonny Meijers werd 2e bij het kogelstoten met 13.61m en 3e bij het discuswerpen met 41.28m (pr).
Jasper Kooter liep een mooi pr op de 400m. Hij werd 2e met een tijd van 56.81s. Op de 110h liep hij met 18.21s de 9e tijd. Sion Meijers werd 4e op pols-hoog met een pr van 3.10m en ook 4e bij ver (5.98m). Okke Rave sprong 4.10m ver en wierp de speer naar een afstand van 26.03m. Winjaris liep de 100m nog in 12.31s. De 4x100 ging in 47.36s, goed voor de 5e plaats.
Tessa Beugelink vertegenwoordigde als enige de meisjes ploeg. Zij liep de 400m in 64.76s en was daarmee sneller dan ooit.

Finale crosscompetitie

22 maart 2024
Op zaterdag 9 maart 2024 vond op het mooie parcours in het Twiske de finale van de crosscompetitie plaats. De volgende AAC atleten… Meer >

Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.