Nieuws

Finale cross: 3e plaatsen voor Ludo en het A1 jongens team!

20 maart 2019

Finale cross: 3e plaatsen voor Ludo en het A1 jongens team!

Warmenhuizen was dit jaar het decor van de finale van de cross competitie. De regen, modder en de harde wind maakte het een echte cross wedstrijd. Het was flink ploeteren door de weilanden.

Bij de eerste start van de dag liep er voor AAC een kanshebber voor het podium mee. Ludo liep op de 5000m naar een verdiende 3e plaats bij de JJA en zag een goede reeks cross wedstrijden bekroond met een prijs. Gefeliciteerd Ludo!

Bij de C junioren deden Jasper, Mette, Manar en Faye mee. Jasper liep op het 3500m lange parcours naar een 35e plaats. De C meiden hadden zich als team geplaatst voor de finale, maar door ziekte en een val konden ze helaas niet meestrijden om de bekers. Mette werd 43e, Faye 52e en Manar 54e.

Bij de JD2 junioren liep Jefta in een sterke race naar een mooie 16e plaats. De meisjes junioren D hadden een zware dag. Rosan deed mee met je MJD2 en werd 53e, Madelief en Ilse deden mee met de MJD1 en liepen hielden elkaar goed in de gaten. Madelief werd 54e en Ilse 55e.

Van de AAC pupillen was Youssra als eerste aan de beurt. Zij kon een hele goede wedstrijd helaas niet belonen met een ereplaats, maar behaalde een prachtige 9e plaats van in totaal 70(!) meisjes. Heel goed gedaan Youssra!

De jongens A1 hadden een gezamenlijk doel: proberen om een prijs te pakken met het team. Na een afmelding (Sofian), moesten de andere 3 jongens allemaal een goede klassering halen om kans te maken op een prijs. En dat deden ze! In een veld met 86 jongens werd Yair 15e , Timo 16e en Lean 23e . Daarmee behaalde deze AAC jongens prachtige een 3e plaats in het team klassement. Toppers!

Bij de A2 pupillen hadden zich in totaal 10 AAC jongens en meisjes geplaatst voor de finale, dat is op zich al een hele prestatie. De A2 jongens, met in totaal het hoogste aantal deelnemers van de dag, liepen 1500m. Marouane liep zoals vaak een sterke wedstrijd en behaalde de 29e plaats. Benjamin liet zich een beetje verrassen bij de start en moest daardoor de achtervolging inzetten. Knap dus dat hij alsnog net achter Marouane 30e werd. Kai werd 41e, Tarik 62e en Bonne 82e. Na de jongens kwamen de A2 meisjes in actie. Lara liep een heel sterke race en eindigde op de 14e plaats. Leonie werd 34e en Hedwig 75e.

Onder de modder, maar met een mooie medaille ging iedereen huiswaarts en keerde de rust terug in Warmenhuizen. 
Gisteren was het de laatste dag van het EK voor Masters in Venetië. Voor de drie deelnemende AAC-ers was dit een succesvol… Meer >
 
Met een berg pr’s en een 4e plaats hebben de AAC pupillen een mooie dag beleefd bij de finale van de pupillencompetitie in… Meer >
 
In Venetië vindt op dit moment de EK voor Masters plaats. Door de vele deelnemers verspreid over de diverse klasses (tot 95jr), duurt… Meer >
 

Dames ploeg naar 2e divisie

08 september 2019
Helaas zijn de dames er vandaag niet in geslaagd hun plek in de eerste divisie te behouden. Door studie in het buitenland moesten we… Meer >
 
 
02-09-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-07-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.

Adres

Baan: Willinklaan 7
1067 SL Amsterdam
Kantine 020-6115040
KvK 40538624
Terug naar boven