Bestuursmededelingen

Informatie over opstarten trainingen vanaf 29 april

25 april 2020

Beste AAC-ers,
 

De regering heeft deze week besloten om de regels met betrekking tot sporten voor kinderen tot en met 18 jaar te verruimen. Dit is goed nieuws. De Amsterdamse sportparken gaan voor de jeugd weer open. Weliswaar is dit nog niet voor iedereen en gelden er beperkingen, maar het begin is er.
 

Het AAC bestuur heeft in overleg met de jeugdtrainers besloten om de trainingen voor pupillen (geboren 2009 t/m 2013) te hervatten op woensdag 29 april. Voor pupillen geldt niet de 1,5 meter afstand regel, daardoor is het relatief eenvoudig om deze trainingen weer op te starten.
 

Ook trainingen voor junioren tot en met 18 jaar kunnen weer beginnen. Voor deze groep geldt nog wel de 1,5 meter afstand regel. Het kost ons meer tijd om invulling te geven aan deze nieuwe manier van training geven en rekening te kunnen houden met de protocollen van de Gemeente en de Atletiekunie. Daarom heeft het bestuur besloten om de trainingen van de junioren tot en met 18 jaar te hervatten op woensdag 6 mei.
 

Alle praktische informatie over het opstarten van jeugdtrainingen zullen in een aparte nieuwsbrief worden gecommuniceerd aan de betreffende jeugdleden.
 

Voor AAC-ers ouder dan 18 jaar geldt dat zij nog steeds NIET in georganiseerd- of in groepsverband mogen sporten. Individuele sportbeoefening door volwassenen blijft voorlopig alleen toegestaan in de openbare ruimte. Zodra de regels hiervoor veranderen, zullen we u hiervan op de hoogte brengen.
 

Om de gezondheid van iedereen te beschermen, vragen wij aan iedereen om de volgende regels in acht te nemen:

  • Heb jij of iemand uit het huishouden corona gerelateerde klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging/koorts vanaf 38 graden Celsius: blijf dan thuis!
  • Ouders en broertjes/zusjes die niet deelnemen aan de training mogen niet aanwezig zijn bij de training. Ouders mogen
    hun kind brengen en ophalen bij het toegangshek.
  • houdt 1,5 meter afstand tot andere ouders en de trainers
  • was je handen voordat je naar AAC gaat

 

Alleen op deze manier kunnen we bij AAC op een verantwoorde manier de trainingen weer opstarten. We rekenen op je medewerking!

 

Met vriendelijke groeten,

Namens het AAC Bestuur

Steven Kempkes

Voorzitter 
De Algemene ledenvergadering van eind maart van dit jaar kon vanwege Corona niet doorgaan. De ledenvergadering is nu geagendeerd voor… Meer >
 
Vanaf 11 mei kunnen ook de senioren weer gaan trainen. We hebben de trainingsdagen en - tijden aangepast zodat het nooit te druk wordt… Meer >
 
De regering heeft gisteren besloten om de regels met betrekking tot het sporten te versoepelen.  Het Bestuur heeft in overleg met… Meer >
 
  Naar aanleiding van de verspreiding van het coronavirus en de maatregelen van het kabinet, gaan de trainingen in ieder geval… Meer >
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.

Adres

Baan: Willinklaan 7
1067 SL Amsterdam
Kantine 020-6115040
KvK 40538624
Terug naar boven